Jacoba van Egmond

Drs. Jacoba van Egmond, Coach

Prof. van Slogterenweg 2
2161 DW Lisse
Nederland

+31626576112
info@jacobavanegmondcoach.nl
www.jacobavanegmondcoach.nl

drs. J. (Jacoba) van Egmond

Aansluitnr. 679

Lisse

Certificeringsniveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 160,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Ik ben werkzaam als Master Practitioner coach met als aandachtsgebied: coachen op werkgerelateerde en persoonlijke vraagstukken, teamcoaching en begeleiden van intervisie in organisaties. Tijdens coaching ervaar je hoe je eigen waarden, normen en overtuigingen, persoonlijke missie en gedrevenheid bepalend zijn voor de manier waarop je knelpunten en onmogelijkheden ervaart. Vanuit dit bewustwordingproces worden nieuwe denkwijzen, aanpak en ideeën met betrekking tot je coachvraag gegenereerd.
De winst kan bijvoorbeeld zitten in:
- gedragsveranderingen die beklijven;
- reductie van stress;
- ontwikkelen van daadkracht en empowerment;
- ontwikkelen van potentiële kwaliteiten;
- inzicht in blokkeringen in een veranderingsproces.

Wat kunt je van mij als coach verwachten? Ik ondersteun je graag in je leiderschapsontwikkeling en bij je levensvragen. Zodat je kunt groeien, je potentieel ten volle kunt benutten en met meer plezier in je werk en in je leven kunt staan. Ik help je vooral je eigen antwoorden te vinden. Die zijn immers het waardevolst en maken je van binnenuit sterk. Ik zet mijn professie en ervaring graag voor je in: als bron van kennis en inspiratie en als steun.

Werkgebied: Ik werk zowel in de profit als in de non-profit sector. Daarnaast ben ik mede vormgever en gedurende 15 jaar werkzaam geweest als kerndocent aan de post HBO erkende coachopleiding van de Alba-academie.
Daarnaast heb ik levens- en werkervaring opgedaan in het buitenland: ik heb twee keer drie jaar in Afrika gewoond en gewerkt, in de landen Rwanda en Kenia.

Opleidingsachtergrond: Universitaire opleiding tot pedagoog, bijvak Arbeids- en Organisatiepsychologie. Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in leerprocessen bij volwassenen met aandacht voor mensen in veranderende organisaties. Van daaruit heb mij verder ontwikkeld als adviseur, trainer en coach.

Recente professionele ontwikkeling: Non-duale coaching en therapie opleiding (Art of Life), Partner CSR I Stress & Burn-out Coaching, Vraaggericht energie waarnemen, Coach Inn (Amersfoort), Schildenopleiding voor coaches en therapeuten, DFGS (Utrecht),Systemische Jaaropleiding, Academie voor Psychodynamica(Scherpenzeel), Vijfjarige opleiding Symbolische Psychologie van Jung inclusief 2 verdiepingsjaren Mythologie en Tarot (Stichting Odrerir, Amstelveen). Leergang Psychosynthese en Imaginatie in coaching en counselling (School voor Imaginatie, Amsterdam). Vervolgopleiding Transactionele Analyse, (Phoenix opleidingen, Utrecht). Licentiehouder BarOn EQ-i test (PEN Psychodiagnostics, Nijmegen).

Voor meer informatie: www.jacobavanegmondcoach.nl.

Stuur een bericht naar deze coach